Nederlands English Terug naar het hoofdmenu

Welkom

Met de camper of caravan op vakantie gaan geeft een enorm gevoel van vrijheid. U bent dicht bij de natuur maar kunt tegelijkertijd toch genieten van alle luxe en comfort. De laatste jaren zijn campers en caravans steeds luxer geworden en deze ontwikkeling heeft zeker bijgedragen aan de groei van het aantal mensen dat met de camper of caravan op vakantie gaat.

Wat echter sterk is achtergebleven is het goed schoonhouden en onderhouden van de camper of caravan. Een zeer belangrijk aspect dat men vaak verwaarloosd, terwijl het juist van essentieel belang is voor de duurzaamheid en uitstraling van de camper of caravan. Daarom komt IMPRESSED® met een speciale gecertificeerde camper- en caravan lijn die op basis van jarenlange ervaring met onderhoud en reiniging tot stand is gekomen. Deze lijn bestaat uit diverse transparante coatingen (beschermers) op basis van nanotechnologie) die zorgen voor een duurzame bescherming van uw camper of caravan. De beschermers van IMPRESSED® zijn dus geen reguliere schoonmaak- of poetsproducten, maar zullen uw camper of caravan langdurig beschermen waardoor het schoonmaken en onderhouden aanmerkelijk minder tijd in beslag zal nemen.

Naast de reinigings- en beschermingsproducten zijn er ook nog de producten voor het weren van spinnen, (vliegende) insecten en teken. Tijdens uw vakantie wilt u uiteraard genieten en geen last hebben van stekende insecten als muggen en wespen of een tekenbeet oplopen na een boswandeling.

Eindelijk kunt u weer echt van uw vrije tijd genieten!

Met hartelijke groet,


Team IMPRESSED®