Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
intensieve voorreiniging
roestvlekken REINIGER

Productomschrijving: Verwijdert roestvlekken, ijzerchloride, roet, kalk-, overige aanslag. Heeft geen etsende werking op kunststof, metaal, gegalvaniseerde materialen, aluminium, RVS, rubber en glas. Ook uitermate geschikt voor het verwijderen van – door condens in het frame van buitenmeubelen veroorzaakte – roestvlekken op natuursteen (terras).
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal vijftien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte scrub pad of katoenen doek de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Voorkom voortijdig opdrogen. Herhaal indien nodig de behandeling. Vervolg de behandeling met STAP 1 – IMPRESSED® KUNSTSTOF, CHROOM EN RVS REINIGER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 1 – reiniging
kunststof, chroom en rvs reiniger

Productomschrijving: Reinigt en polijst oppervlakken van kunststof, chroom en RVS, aluminium en overige metalen. Verwijdert vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, oxidatie, vliegroest, kalk- en zoutaanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden. Herstelt de kleur en glans. Tast het materiaal niet aan.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO KUNSTSTOF, CHROOM EN RVS BESCHERMER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – bescherming
nano kunststof, chroom en rvs beschermer

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Dé ultieme en langdurigste bescherming tegen alle soorten vuil en vlekken, waaronder bomenhars, vogeluitwerpselen, kalkaanslag, oxidatie, (zoute) zeelucht, zure regen, industriële neerslag en vliegroest. Voorkomt verkleuring. De beschermende coating tast het materiaal niet aan.

Gebruiksaanwijzing: Spuitbus goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® KUNSTSTOF, CHROOM EN RVS REINIGER. Spuit vervolgens het product op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 200 ml