Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
stap 1 - REINIGING
houten terras en vlonder reiniger

Productomschrijving:Reinigt snel en veilig alle niet-gelakte houtsoorten, zoals hardhout, bankirai, eiken, dennen, grenen, etc. Voor het verwijderen van alle diep ingetrokken vuil en vlekken. Werkt kleurherstellend. Tast het materiaal niet aan en maakt het niet glad.
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan met een kwast. Laat vervolgens het product minimaal één minuut inwerken. Verwijder hierna met een natte aluminium spons de vervuiling door in de richting van de houtnerven te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO HOUTEN TERRAS EN VLONDER BESCHERMER.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 5000 ml

STAP 2 – bescherming
NANO HOUTEN TERRAS EN VLONDER BESCHERMER

Productomschrijving: Transparante beschermer op basis van nanotechnologie. Geschikt voor gebruik op alle poreuze houtsoorten. Impregneert en verduurzaamt het hout, waardoor vuil zich minder snel zal hechten. Maakt het hout water- en vetafstotend. Gemakkelijk te verwerken. Laat het oppervlak niet glimmen. Veroorzaakt niet of nauwelijks kleurverandering en maakt het oppervlak niet glad.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak goed schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® HOUTEN TERRAS EN VLONDER REINIGER.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 2500 ml