Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
STAP 1 – REINIGING
velgen reiniger

Productomschrijving: Krachtige reiniger met polijstbestanddelen die moeiteloos diep ingedrongen vuil, vlekken, corrosie, vogeluitwerpselen en kalk- en zoutaanslag verwijdert. Herstelt de helderheid van het metaal door het oppervlak te polijsten, zonder het materiaal aan te tasten. Uitermate bruikbaar op velgen.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 - IMPRESSED® NANO velgen BESCHERMER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – BESCHERMERING
NANO velgen BESCHERMER

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen alle soorten vuil en vlekken, waaronder oxidatie, bomenhars, vogeluitwerpselen, kalkaanslag, (zoute) zeelucht, zure regen, industriele neerslag en vliegroest. Voorkomt verkleuring, werkt waterafstotend en is UV-bestendig.

Gebruiksaanwijzing: Spuitbus goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 - IMPRESSED® VELGEN REINIGER. Spuit vervolgens het product op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 200 ml