Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
intensieve voorreiniging
kalkaanslag REINIGER

Productomschrijving: Reiniger die eenvoudig hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, vliegroest en roet verwijdert. Geschikt voor gebruik op glas, keramiek, chroom, RVS, metaal, polyester en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal vijftien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte scrub pad of katoenen doek de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Voorkom voortijdig opdrogen. Herhaal indien nodig de behandeling. Gebruik vervolgens stap 1 - IMPRESSED® glas, keramiek en metaal reiniger of in het geval van schimmel, IMPRESSED® Schimmel Reiniger.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml


intensieve voorreiniging
schimmel REINIGER

Productomschrijving: Oxidatieve reiniger voor het reinigen van het residu van dode schimmel- en weervlekken. Tevens zal het product een kleurherstellend effect hebben. Schimmel Reiniger kan veilig gebruikt worden op tegel- en voegwerk, kranen, kitverbindingen en glas en is biologisch afbreekbaar.
Voor een langdurig effect gebruikt u na behandeling IMPRESSED® GLAS, KERAMIEK EN METAAL REINIGER in combinatie met IMPRESSED® Nano glas beschermer of IMPRESSED® Nano chroom en rvs beschermer.

Voorbereiding: Het dragen van geschikte beschermkleding, rubberen handschoenen en een veiligheidsbril is noodzakelijk. Zorg voor voldoende ventilatie. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Product heeft een blekende werking. Bij twijfel, voor gebruik testen op een niet in het oog vallend deel van het te behandelen oppervlak. Tape ter voorkoming van mogelijke verkleuring andere materialen af.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product vijf tot tien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte handborstel de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Wrijf tenslotte het behandelde oppervlak droog met een schone doek. Vervolg de behandeling met stap 1 - IMPRESSED® GLAS KERAMIEK EN METAAL REINIGER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 1 – reiniging
glas, keramiek en metaal reiniger

Productomschrijving: Reinigt en polijst glazen, keramische en metalen oppervlakken. Verwijdert vuil, vlekken, kalkaanslag, zeepresten, huidvetten en schimmels. Tast het materiaal niet aan. Gebruik bij hardnekkige kalkaanslag IMPRESSED® kalkaanslag verwijderaar en bij hardnekkige schimmelvorming IMPRESSED® schimmel reiniger.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met stap 2 - IMPRESSED® Nano Glas en keramiek Beschermer.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – bescherming
nano glas en keramiek beschermer

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt dé ultieme en langdurigste bescherming tegen kalkaanslag, corrosie, schimmelvorming en het aanhechten van huidvetten. Werkt waterafstotend, geeft perfecte glans en is UV-bestendig.
Bestand tegen alle gangbare reinigingsproducten inclusief zure reinigers. Uitermate bruikbaar op glazen douchecabines, douche schermen, keramiek en voegwerk.

Gebruiksaanwijzing: Spuitbus goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor stap 1 - IMPRESSED® Glas, keramiek en metaal Reiniger. Spuit het product in een schone en droge microvezeldoek en breng het vervolgens aan op het te behandelen oppervlak. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 200 ml