Nederlands English Terug naar het hoofdmenu

Dagelijks brengen we veel tijd door in onze badkamer, van douchen tot tanden poetsen, het gebeurt allemaal in de badkamer. De laatste jaren is de vraag naar meer luxe en mooiere materialen in de badkamer sterk gestegen.

Wat echter achter blijft is het goed schoonhouden en onderhouden van de badkamer iets belangrijks dat men vaak vergeet of verwaarloosd. Naast het feit dat de badkamer altijd hygiënisch schoon moet zijn, is het ook erg lastig om de badkamer in een mooie staat te houden.

Veelvoorkomende problemen in de badkamer zoals kalkaanslag, schimmels, zeepresten en huidvetten hebben een vernietigende werking op kranen, het keramiek en glazen oppervlakken.
Een mogelijkheid is om de badkamer dagelijks grondig schoon te maken en alles goed af te drogen na gebruik. Toch is dit voor veel mensen geen optie, in ons drukke leven van vandaag willen we in onze vrije tijd leuke dingen doen en zo min mogelijk tijd besteden aan schoonmaken.

Daarom komt IMPRESSED® met een speciale gecertificeerde badkamerlijn die op basis van jarenlange ervaring met onderhoud en reiniging tot stand is gekomen. Deze lijn bestaat uit diverse transparante coatingen (beschermers) op basis van nanotechnologie die zorgen voor een jarenlange bescherming van uw badkamer. De beschermers van IMPRESSED® zijn dus geen reguliere schoonmaak producten, maar zullen uw badkamer langdurig beschermen waardoor het schoonmaken van de badkamer aanmerkelijk minder tijd in beslag zal nemen.

Na het aanbrengen van de beschermers zullen kalkaanslag, schimmels, zeepresten en huidvetten geen kans meer hebben zich te hechten in de poriën van het oppervlak. Schoonmaken zal dus vele malen makkelijker worden en zal u aanmerkelijk minder tijd gaan kosten. Daarnaast doet u ook het milieu en uw portemonee een plezier want schoonmaken doet u voortaan met een neutraal schoonmaak product in plaats van met dure, agressieve en milieuonvriendelijke schoonmaak producten.

Voor de beste hechting en levensduur van de beschermers is het belangrijk dat u het oppervlak eerst goed reinigt voordat u de beschermer aan gaat brengen. IMPRESSED® heeft een aantal reinigers voor de badkamer die het oppervlak grondig reinigen en het oppervlak niet beschadigen. Deze reinigers zijn speciaal ontwikkeld en garanderen een optimale hechting van de coating.

Eindelijk kunt u weer echt van uw vrije tijd genieten!

Met hartelijke groet,


Team IMPRESSED®