Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
intensieve voorreiniging
schimmel REINIGER

Productomschrijving: Oxidatieve reiniger voor het reinigen van het residu van dode schimmel- en weervlekken. Tevens zal het product een kleurherstellend effect hebben. Schimmel Reiniger kan veilig gebruikt worden op tegel- en voegwerk, kranen, kitverbindingen en glas en is biologisch afbreekbaar.
Voor een langdurig effect gebruikt u na behandeling IMPRESSED® GLAS, KERAMIEK EN METAAL REINIGER in combinatie met IMPRESSED® Nano glas beschermer of IMPRESSED® Nano chroom en rvs beschermer.

Voorbereiding: Het dragen van geschikte beschermkleding, rubberen handschoenen en een veiligheidsbril is noodzakelijk. Zorg voor voldoende ventilatie. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Product heeft een blekende werking. Bij twijfel, voor gebruik testen op een niet in het oog vallend deel van het te behandelen oppervlak. Tape ter voorkoming van mogelijke verkleuring andere materialen af.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product vijf tot tien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte handborstel de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Wrijf tenslotte het behandelde oppervlak droog met een schone doek. Vervolg voor optimaal resultaat de behandeling met stap 1 - IMPRESSED® GLAS KERAMIEK EN METAAL REINIGER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml