Nederlands English Terug naar het hoofdmenu

een glimmende romp, een stralend dek, perfect onderhouden teak, vlekkeloze zeilen en alle materialen in topconditie: voor elke watersporter betekent dit natuurlijk genieten.

Dit voor elkaar krijgen en het vervolgens voor langere tijd zo houden is echter niet altijd even gemakkelijk. Veel onderhoudsproducten bieden niet het resultaat die ze beloven, zijn vaak arbeidsintensief in gebruik en de werking ervan is meestal maar kort. "Dat moet anders", dachten wij bij IMPRESSED®.

Onze krachtige reinigers doen vooral zélf het werk en brengen vrijwel alle materialen terug in hun Waterkampioenoorspronkelijke staat. Met onze duurzame beschermers zorgt u er vervolgens voor dat deze materialen haast oneindig in deze staat blijven. Deze producten maken gebruik van nanotechnologie en zijn voorzien van het speciale Infinity-stempel.

Dat onze reinigers en beschermers van hoge kwaliteit zijn blijkt wel uit de positieve testresultaten van de Waterkampioen. IMPRESSED® Nano Boot Beschermer kreeg de beoordeling: "Beste Glans Mix en Snel". Een duidelijke bevestiging dat u te maken heeft met uitstekende kwaliteit!

Bootonderhoud met de producten van IMPRESSED® is eenvoudig en duurzaam. U zult onder de indruk zijn!

Met vriendelijke groeten,

IMPRESSED® Marine