Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
stap 1 - REINIGING
teak dek reiniger

Productomschrijving: Reinigt snel en veilig alle niet-gelakte tropische en niet-tropische houtsoorten zoals teak, essen en mahonie. Uitermate geschikt voor gebruik op teakdekken. Verwijdert alle diep ingetrokken vuil en vlekken, werkt kleurherstellend en tast het materiaal niet aan.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan met een kwast. Laat vervolgens het product minimaal één minuut inwerken. Verwijder hierna met een natte aluminium spons de vervuiling door in de richting van de houtnerven te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO TEAK BESCHERMER TRANSPARANT of STAP 2 – IMPRESSED® NANO TEAK BESCHERMER LICHTBRUIN.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

STAP 2 – bescherming
nano teak beschermer transparant

Productomschrijving: Transparante beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen aanhechting van vuil, vlekken en schimmel- en algaanslag. Verduurzaamt en impregneert het hout waardoor veroudering ervan wordt voorkomen en het tevens wateren vetafstotend maakt. Laat het oppervlak niet glimmen. Ideaal voor het in stand houden van vergrijsd teak. Tast kitverbindingen niet aan en het teakdek wordt niet glad. Ook geschikt voor gebruik op overige houtsoorten.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® TEAK DEK REINIGER. Breng hierna het product aan met een kwast en wrijf het vervolgens in met een schone doek. Laat het product enkele minuten intrekken en wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone doek goed uit om overtollig product te verwijderen. Herhaal indien nodig de behandeling.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 500 ml / 1000 ml


STAP 2 – bescherming
nano teak beschermer lichtbruin

Productomschrijving: Lichtbruine beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen aanhechting van vuil, vlekken en schimmel- en algaanslag. Verduurzaamt en impregneert het hout waardoor veroudering ervan wordt voorkomen en het tevens wateren vetafstotend maakt. Laat het oppervlak niet glimmen. Ideaal voor het op kleur houden van teak. Tast kitverbindingen niet aan en het teakdek wordt niet glad. Ook geschikt voor gebruik op overige houtsoorten.

Gebruiksaanwijzing:Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® TEAK DEK REINIGER. Breng hierna het product aan met een kwast en wrijf het vervolgens in met een schone doek. Laat het product enkele minuten intrekken en wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone doek goed uit om overtollig product te verwijderen. Herhaal indien nodig de behandeling.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 500 ml / 1000 ml